Over ons

Wie zijn wij

AF is een jong bureau dat in 2016 is opgericht door Alex Pieterse. Wij richten ons op het ontwerpen en uitwerken van de gebouwde omgeving wat wij met groot enthousiasme voor het vak doen. Of dit nu een groot of klein project is wij pakken de uitdaging aan. Wij werken daarbij voor zowel particulieren als bedrijven die wij graag op onze eigen manier adviseren in de voorbereiding van hun bouwprojecten.

Door onze voorgaande klanten worden we geprezen om de persoonlijke aanpak. Hierbij nemen we dan ook graag de tijd om onze opdrachtgevers beter te leren kennen en zo goed in te kunnen spelen op de wensen.

Voor deze klanten hebben we bijvoorbeeld gewerkt aan het ontwerp en bouwkundige uitwerking van woningen en een clubhuis. Hierbij hebben we na de voltooiing van het ontwerp ook geholpen bij het zoeken van de aannemers en geassisteerd in de bouwbegeleiding. Aan de andere kant werken we ook graag mee aan uw uitbouw of dakkapel.

Doordat AF flexibel is in zijn manier van werken en zeker niet bang is buiten zijn comfort zone te denken kunt u altijd rekenen op een prettige verloop van uw project. Hebben we uw interesse gewekt? We komen graag een keer langs voor een verkennend gesprek over uw bouwplannen.

Ons team

Alex Pieterse

Bouwkundig ingenieur

+31615652266

Ver- of nieuwbouwplannen?

Interesse om met ons samen te werken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken!